Back to All Events

Salon - Odolnost krajiny vnitřní i vnější

  • Winternitzova vila Na Cihlářce Praha 5, Hlavní město Praha, 150 00 Czechia (map)

Přijďte se inspirovat na přednášku a salon ve Winternitzově vile, kde budeme společně zkoumat různé podoby odolnosti – jak v krajině, tak v našich osobních životech. V tomto inspirativním prostředí vám Soňa Klepek Jonášová, zakladatelka Institutu cirkulární ekonomiky, představí cesty k posílení odolnosti naší vnější i vnitřní krajiny, které mohou vést k udržitelnému a radostnému životu. Linda Štucbartová, zakladatelka Sebeobrany pro všechny a viceprezidentka Česko-izraelské smíšené obchodní komory, se zaměří na odolnost z pohledu jednotlivce a společnosti, a nabídne inspiraci z izraelského prostředí.

Akci bude moderovat Kristina Cysařová, provozovatelka vily, a na úvod vás přivítáme welcome drinkem – proseccem. V rámci salonu je možné si projít celou vilu.

Přijďte nasát atmosféru prvorepublikové vily od Adolfa Loose a odnést si nové podněty, které vás mohou provázet na cestě k větší odolnosti ve vašem životě i okolí.

 

Soňa Klepek Jonášová

Zakladatelka Institutu cirkulární ekonomiky

Odolnost naší vnější i vnitřní krajiny se může stát překvapivým a nekonečným zdrojem společného i vlastního bohatství. Co je pestré, je radostné a odolné. Společně prozkoumáme cesty, po kterých se k takové krajině vydat.

 

Linda Štucbartová
Zakladatelka Sebeobrany pro všechny a Viceprezidentka Česko-izraelské smíšené obchodní komory

Odolnost z pohledu jednotlivce a společnosti. Jak můžeme posílit svoji odolnost? Proč je důležité sdílení? A jak se můžeme inspirovat právě od Izraele?

Earlier Event: September 28
Večerní komentovaná prohlídka vily
Later Event: October 3
Koncert - FLOEX ENSEMBLE